Wie is fan van de Dungense polder ?

DorpsGoed zoekt mede-vrijwilligers voor zaterdag 28 maart a.s.

Ieder jaar in maart wordt in gemeente Sint-Michielsgestel de zwerfvuilactie gehouden. Hiervoor melden zich steeds vele vrijwilligers aan die bereid zijn om gedurende enkele uren in een aantal straten of in de wijk, de rommel langs de weg op te ruimen. Ook de leden van DorpsGoed zijn hierbij jaarlijks van de partij. In Gestel omvat de schoonmaakactie het hele grondgebied, van elke dorpskom tot het buitengebied.

Wij vinden dat bij de schoonmaakactie de Dungense polder (de Kloosterstraat) er ook bij hoort. Weliswaar is dit grotendeels het grondgebied van de gemeente ’s-Hertogenbosch, maar wij beschouwen het als onze eigen achtertuin! Daarom hebben wij ons aangemeld bij de komende zwerfvuilactie van s’-Hertogenbosch.

Wij vragen hiervoor de hulp van enkele inwoners van Den Dungen/Maaskantje. De reden is dat de acties in beide gemeenten op één en dezelfde dag gehouden worden, namelijk op zaterdag 28 maart en wij  daardoor meer man- en vrouwkracht nodig hebben. Vandaar ons verzoek om assistentie.

Kloosterstraat

AANMELDEN

De actie  kost u ongeveer twee uur van uw vrije tijd: van 9.00 tot 11.00 uur. Wij zorgen voor de materialen en de koffie en voor iedere deelnemer een kleine attentie. Vindt u ook dat de Dungense Polder de moeite waard is ? Meld u aan en neem contact op met Willem van der Pennen, willemvanderpennen@kpnmail.nl, tel. 0644 942 376 of reageer via de contactpagina op deze site.