Oud bestuurslid en medeoprichtster van DorpsGoed, Huub Polk overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 25 december 2014 ons zeer gewaardeerde lid  Hubertine (Huub) Polk-Mulder, op 77 jarige leeftijd, is overleden. Zij was een van de medeoprichters van onze lokale politieke partij DorpsGoed en vervulde jarenlang met veel enthousiasme een bestuursfunctie. Hierbij lag voor haar vooral de nadruk op het ouderen- en armoedebeleid. Hiervoor heeft zij zich met veel energie jarenlang ingezet. 

Huub Polk was een persoonlijkheid binnen de Dungense en Gestelse dorpsgemeenschap. Iedereen kende haar als “Huub”. Vooral het wel en wee in ons dorp Den Dungen ging haar als vrouw van de toenmalige plaatselijke huisarts erg aan het hart. Zij wist daar altijd, op haar manier, heel discreet mee om te gaan. Huub Polk is steeds heel actief in het dorpsleven geweest. Onder meer was ze lid van het Dungense schoolbestuur en van nog diverse andere sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties. Dit zorgde er voor dat ze ook op politiek gebied erg betrokken raakte. Huub Polk was een van de oprichters van DorpsGoed.  Vanwege gezondheidsredenen stopte Huub met haar actieve politieke loopbaan in 2011. 

Huub bedankt! Je blijft in onze gedachte.

 

1 antwoord
  1. Willem van der Pennen
    Willem van der Pennen zegt:

    Een goed mens, met een heel sociaal gevoel voor anderen, is van ons heen gegaan. We zullen haar blijven herinneren als iemand die voor iedereen klaar stond en altijd bereid was tot actie. Rust zacht Huub, je hebt het verdiend.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *