Met z’n allen voor een schone gemeente

Zaterdag 25 maart trok DorpsGoed er op uit om mee te doen met de jaarlijkse zwerfvuilactie, want bij DorpsGoed wordt er niet alleen gepraat, de handen gaan ook uit de mouwen als dat nodig is!

Buitengebied GemondeDorpsgoed schoon
In twee gebieden was DorpsGoed zaterdagochtend actief. In het zonovergoten buitengebied van Gemonde werden een aantal vuilniszakken gevuld met zwerfvuil dat in sloten en bermen te vinden was. Tijdens het opruimen van het afval genoot iedereen van de prachtige omgeving nabij De Hogert en de Kaatse Hoeve.

Dungense Polder
Andere leden van DorpsGoed sloten zich in Den Bosch aan om zo de Dungense Polder weer te ontdoen van zwerfvuil. Dat het groene DorpsGoedhart al lange tijd uit gaat naar de deze polder, mag bekend zijn. Sinds een jaar of vijf sluit DorpsGoed zich dan ook aan bij de zwerfvuilactie van Den Bosch om deze polder schoon te houden. De eerste keer dat we daar liepen met zo’n acht mensen, zijn we bijna een hele dag bezig geweest om van alles uit de sloten en bermen te halen. Gelukkig ging dat het jaar erop een stuk sneller. Een duidelijk resultaat van onze inspanningen van het jaar ervoor.

Praktische politiek
De Gestelse politiek is er voor de mensen uit onze gemeente. DorpsGoed zet zich in de raadszaal in om resultaten te bereiken voor onze inwoners, maar niet alleen in de raadszaal, vooral daarbuiten. Waar u bent en u ons kunt vertellen wat nodig is. We komen graag naar u toe om uw verhaal te horen. En als wij kunnen, steken we een handje uit om onze gemeente een stukje mooier en schoner te maken.

Wilt u mee weten over DorpsGoed en wat wij allemaal doen? Kijk eens op onze facebookpagina www.facebook.com/dorpsgoed of op onze website www.dorpsgoed.nl.