Met bevlogen mensen naar de verkiezingen

DorpsGoed presenteert met trots de kieslijst waarmee het in maart 2108 aan de verkiezingen in gaat deelnemen. Het is een afwisselende lijst met mensen met ervaring in de plaatselijke politiek en een aantal nieuwe gezichten.
Lijsttrekker Mariska Sturkenboom: “Ik ben als lijsttrekker heel erg blij met de lijst waarmee we de verkiezingen in gaan. We hebben een aantal nieuwe mensen hoog op de lijst. Mensen die zich thuis voelen bij DorpsGoed en voor wie wij de afgelopen vier jaar gestaan hebben. Gelukkig kunnen we ook nog steeds bogen op mensen die veel ervaring meenemen. Het is sowieso een zeer diverse lijst geworden.”Dorpsgoed Big Five groene achtergrond

Ervaring in lokale politiek
Casper Hoenderdos is een oude bekende in de Gestelse politiek en onder andere ondernemer in Berlicum. Hij is al jaren actief bij onze partij, maar velen kennen hem ook nog als politiek actieve burger uit de Gemondse gemeenschap. Het is iemand die onze dorpen goed kent en veel deskundigheid, ervaring en bevlogenheid meebrengt. Diny Pennings is al jaren raadslid voor DorpsGoed en zij is werkzaam in de zorg. Als geen ander kan zij met haar hart de praktijk van de zorg en de politiek met elkaar verbinden. Wij zijn blij dat ook zij weer “van de partij” is.

Nieuw, maar zeer bekend
Nieuw op onze lijst is Toine van Vugt, maar hij is zeer zeker niet onbekend in Den Dungen en omstreken. Toine is bij heel veel zaken betrokken en betrokken geweest: iedereen kent hem van de plaatselijke bibliotheek, de carnaval en Brabants Bont. Toine is werkzaam in het speciaal onderwijs en wij zijn maar wat trots dat wij zijn kwaliteiten ook in de plaatselijke politiek kunnen gaan benutten. De nummer vijf op onze lijst is Jan van de Donk. Jan is eveneens een bekende in het Dungense en Maaskantse dorpsleven. In het heden en verleden als vrijwilliger actief bij de carnaval en voetbal. Jan brengt veel expertise in de zorg en het lokale bestuur mee. Daarnaast zit hij regelmatig aan de Dungense Dorpstafel.

Mariska Sturkenboom: ”Met deze kandidaten bovenaan de lijst verwachten wij hoge ogen te gooien in maart.  DorpsGoed kiest bewust voor mensen in de gemeenteraad die veel kwaliteit meebrengen en die in de raad ook echt iets toe te voegen hebben. Naast deze mensen zijn er nog veel meer leden die actief met ons meedoen. Op onze website staat onze conceptlijst. Je kunt je nog aanmelden als je DorpsGoed wilt steunen en jouw achterban wil mobiliseren. Geef je op en doe met ons mee!”

 

Nieuwsgierig naar het profiel van de andere kandidaten? Houd onze website en Facebook in de gaten: www.facebook.com/DorpsGoed.