Mariska Sturkenboom opnieuw lijsttrekker DorpsGoed

Mariska Sturkenboom is opnieuw gekozen als lijsttrekker voor DorpsGoed voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 september 2021 werd zij unaniem aangewezen als 1e kandidaat op de lijst.

Voorzitter Riny Schakenraad: “We zijn blij dat Mariska ook komende verkiezingen weer onze lijsttrekker is. Samen met de kandidaten op de rest van de lijst zien we de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Op dit moment werken we hard aan de samenstelling van de lijst en we verwelkomen veel nieuwe mensen die DorpsGoed gaan vertegenwoordigen en ons een warm hart toedragen.”

Mariska Sturkenboom (51) is relatiemanager bij Dedicon. Sinds 2013 is zij raadslid in de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel en sinds 2014 fractievoorzitter van DorpsGoed. Ze is getrouwd en heeft 3 zoons.

Mariska Sturkenboom: “Ik voel me vereerd dat ik het vertrouwen heb gekregen lijsttrekker te mogen zijn. We wonen in een prachtige gemeente, maar we hebben ook veel uitdagingen in Sint-Michielsgestel waar DorpsGoed zich al jaren voor inzet. We doen dat in de politiek en we doen dat vooral voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Voor de politiek dicht bij mensen blijf ik me inzetten en met het team dat er nu staat, gaan we voor DorpsGoed een mooie verkiezingsuitslag halen!”