Mariska Sturkenboom lijsttrekker DorpsGoed en kandidaat-wethouder

Mariska en Riny na verkiezing lijsttrekker 20-09-2017Woensdagavond 20 september hebben de leden van DorpsGoed Mariska Sturkenboom unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voorzitter Riny Schakenraad: “Mariska is al jaren actief in de Gestelse politiek en de Dungense gemeenschap. Zij heeft zowel de ervaring als de frisse blik die van een lijsttrekker van een politieke partij gevraagd mag worden.”

De leden van DorpsGoed steunen haar ook in haar ambitie om wethouder te worden in de volgende bestuursperiode. Nogmaals de voorzitter: “Mariska heeft de afgelopen jaren in de raad bewezen inhoudelijk zeer goed thuis te zijn en creatief te zijn in het bieden van andere oplossingen dan de traditionele. Met een lijsttrekker als Mariska verwacht DorpsGoed zeer hoge ogen te gooien.”

Mariska Sturkenboom is 47 jaar, gehuwd en moeder van drie kinderen. Ze is sinds 2002 politiek actief bij DorpsGoed, vanaf 2013 raadslid en sinds 2014 fractievoorzitter. Ze is nog steeds volop actief is het Dungense verenigingsleven en werkzaam bij Stichting Dedicon.