DorpsGoed komt naar u toe!

Op zaterdag 7 oktober gaat de lokale politieke partij DorpsGoed op bezoek in de buurt Bramersland in Den Dungen. Van 10.00 uur ’s morgens tot 12.00 uur ’s middags zullen diverse leden van de partij in het speeltuintje aan de Haagakker aanwezig zijn om van de bewoners te horen hoe de ervaringen zijn met het wonen in deze buurt.

Het bezoek van deze zaterdag wordt voorafgegaan door een uitnodiging en een vragenlijst die op alle adressen in de wijk wordt bezorgd. Riny Schakenraad: “De afgelopen drie-en-een-half  jaar hebben we veel nieuwe, maar ook bestaande wijken in onze gemeente bezocht; nu is deze wijk aan de beurt. Hoewel ik zelf woonachtig ben in deze buurt, hoort onze partij graag van andere buurtbewoners wat de ervaringen zijn met het wonen in deze buurt in Den Dungen.” Op deze zaterdag zal ook de kersvers aangewezen lijstrekker van DorpsGoed Mariska Sturkenboom aanwezig zijn, zij is zeer te spreken over deze gesprekken in de buurt. Mariska: “Veel bewoners zochten onze partytent op en kaartten dan zaken aan die zij belangrijk vinden. Als je voor goede dorpen wil gaan, moet je beginnen met de mensen op te zoeken en goed te luisteren.”

Interesse in kwaliteit van wonenMariska Sturkenboom

Door vooraf een vragenlijst te verspreiden, wil DorpsGoed de bewoners prikkelen om na te denken over hun woonervaringen. “We zijn niet alleen geïnteresseerd in hun ervaringen in de buurt, maar ook met het dorp Den Dungen/Maaskantje en de gemeente Sint-Michielsgestel in zijn algemeenheid,” aldus lijsttrekker Mariska Sturkenboom.

Zoals gezegd, diverse leden van DorpsGoed staan zaterdag 7 oktober op het speelterreintje aan de Haagakker. Iedereen die interesse heeft om met hen in gesprek te gaan, is van harte welkom. Uiteraard is er ook koffie, thee in de partytent van DorpsGoed. Heeft u vragen over deze actie of over DorpsGoed zelf, neem dan contact op met Mariska Sturkenboom m.sturkenboom@kpnmail.nl