DorpsGoed op bezoek in Parkhagen

Op zaterdag 21 mei gaat de lokale politieke partij DorpsGoed op bezoek in de wijk Parkhagen in Sint-Michielsgestel. Van 10.00 uur ’s morgens tot 12.00 uur ’s middags zullen diverse leden van de partij in de wijk aanwezig zijn om van de nieuwe bewoners te horen hoe de ervaringen zijn met het wonen op deze mooie plek in Sint-Michielsgestel.
Het bezoek van deze zaterdag wordt voorafgegaan door een uitnodiging en een vragenlijst die huis aan huis in de relatief nieuwe wijk verspreid wordt. Mariska Sturkenboom: “Deze bijzondere wijk werd ontwikkeld in de tijd dat DorpsGoed deel uitmaakte van het Gestelse college, om die reden was de partij zeer nauw betrokken bij de totstandkoming van deze wijk. Wij vinden dat je dan ook betrokken moet blijven bij deze wijk na realisatie. Vandaar dus dit gesprek met de bewoners van deze buurt. Wij horen graag van hen wat hun ervaringen zijn met het wonen in deze qua opzet ongewone wijk.”DorpsGoed bezoekt Parkhagen in Sint-Michielsgestel

Interesse in kwaliteit van wonen
Door vooraf een vragenlijst te verspreiden, wil DorpsGoed de bewoners prikkelen om na te denken over hun woonervaringen tot nu toe. “We zijn niet alleen geïnteresseerd in hun ervaringen in de wijk, maar ook met het dorp Sint-Michielsgestel en de gemeente in zijn algemeenheid,” aldus fractievoorzitter Mariska Sturkenboom. Zoals gezegd, diverse leden van DorpsGoed staan aanstaande zaterdag midden in de woonwijk Parkhagen. Iedereen die interesse heeft om met hen in gesprek te gaan is van harte welkom. Voor degenen die een vragenlijst in de bus hebben gekregen en deze inlevert, ligt er een kleine verrassing klaar. Uiteraard is er ook koffie, thee en fris in de partytent van DorpsGoed. Heeft u vragen over deze actie of over DorpsGoed zelf, neem dan contact op met Mariska Sturkenboom.