DorpsGoed op bezoek in Jacobskamp

Op zaterdag 13 juni gaat de lokale politieke partij DorpsGoed op bezoek in de nieuwbouwwijk Jacobskamp in Den Dungen. Van 10.00 uur ’s morgens tot 13.00 uur ’s middags zullen diverse leden van de partij in de wijk aanwezig zijn om van de nieuwe bewoners te horen hoe de eerste ervaringen zijn met het wonen op deze mooie plek in Den Dungen.

De Basket in Den Dungen

Aanzicht van Basket in Den Dungen

Het bezoek van deze zaterdag wordt voorafgegaan door een uitnodiging en een vragenlijst die huis aan huis in de nieuwe wijk verspreid wordt. Mariska Sturkenboom: “Onze relatie met deze plek is bijzonder: het waren de raadsleden van het eerste uur van DorpsGoed die meer dan tien jaar geleden in gesprek gingen met bestuursleden van de RKVV Den Dungen over de planontwikkeling die gerealiseerd is en wordt. Jaren later waren het onze wethouders Ben Leenen en Jos Maas die betrokken waren bij de realisatie van het sportpark en de woonwijk. Maar na de opening van het sportpark en de bouw van de woningen houdt het wat DorpsGoed betreft niet op. Mariska:  “Wij vinden dat je dan ook betrokken moet blijven bij deze Mariska Sturkenboomgrootschalige ontwikkeling. Vandaar dus dit gesprek met de nieuwbakken bewoners van deze buurt.”

Interesse in kwaliteit van wonen

Door vooraf een vragenlijst te verspreiden, wil DorpsGoed de bewoners prikkelen om na te denken over hun woonervaringen tot nu toe. “We zijn niet alleen geïnteresseerd in hun ervaringen in de wijk, maar ook met Den Dungen en de gemeente Sint-Michielsgestel in zijn algemeenheid,” aldus fractievoorzitter Mariska Sturkenboom. Zoals gezegd, diverse leden van DorpsGoed staan aanstaande zaterdag aan de Basket in Jacobskamp. Iedereen die interesse heeft om met hen in gesprek te gaan is van harte welkom. Voor degenen die een vragenlijst in de bus heeft gekregen en deze inlevert, staat er een kleine groene verrassing klaar. Uiteraard is er ook koffie, thee en fris in de partytent van DorpsGoed. Heeft u vragen over deze actie of over DorpsGoed zelf, neem dan contact op met Mariska Sturkenboom m.sturkenboom@kpnmail.nl