DorpsGoed is weer op bezoek in Gestel!

Op zaterdag 9 december a.s. is DorpsGoed met de partytent op bezoek op het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel. Van 10.00 uur ’s morgens tot 12.00 uur ’s middags zullen diverse leden van de partij in de tent op het plein aanwezig zijn om van de bewoners te horen hoe de ervaringen zijn met het wonen in deze buurt.

Het bezoek van deze zaterdag wordt voorafgegaan door een uitnodiging en een vragenlijst die op veel adressen in de buurt van het plein zijn bezorgd. Mariska Sturkenboom: “We hebben de DorpsGoed Mariska Sturkenboomafgelopen jaren al veel nieuwe, maar ook bestaande wijken in onze gemeente bezocht; nu is deze wijk in Gestel aan de beurt. We zijn erg benieuwd hoe de bewoners denken over het mogelijke vertrek van De Huif uit de wijk en hoe ze de ontwikkeling van het centrumplan ervaren. Lijsttrekker van DorpsGoed, Mariska Sturkenboom, is zeer te spreken over deze gesprekken in de buurt. Mariska: “Veel bewoners zoeken ons telkens weer op en kaarten dan zaken aan die zij belangrijk vinden. Als je voor goede dorpen wilt gaan, moet je beginnen met de mensen op te zoeken en goed te luisteren.”

Interesse in kwaliteit van wonen

Door vooraf een vragenlijst te verspreiden, wil DorpsGoed de bewoners prikkelen om na te denken over hun woonervaringen. “We zijn niet alleen geïnteresseerd in hun ervaringen in de buurt, maar ook met het dorp Gestel en de gemeente Sint-Michielsgestel in zijn algemeenheid,” aldus lijsttrekker Mariska Sturkenboom.

Zoals gezegd, diverse leden van DorpsGoed staan zaterdag 9 december op het Campanulaplein. Iedereen die interesse heeft om met hen in gesprek te gaan, is van harte welkom. Uiteraard is er ook koffie, thee in de partytent van DorpsGoed. Heeft u vragen over deze actie of over DorpsGoed zelf, neem dan contact op met Mariska Sturkenboom m.sturkenboom@kpnmail.nl