DorpsGoed gaat 8 juli op bezoek in Gemonde

DorpsGoed staat voor goede dorpen in de gemeente Sint-Michielsgestel. Elk dorp in onze gemeente heeft aandacht nodig. Aandacht van zijn eigen inwoners, maar ook van de gemeente. Gewoon, om de voorzieningen op peil te houden, om te zorgen dat mensen met elkaar de gemeenschap blijven vormen die ze al waren. Of om nieuwe initiatieven te ondersteunen.de Kei Gemonde

Bibliotheek
Mariska Sturkenboom, fractievoorzitter van DorpsGoed over Gemonde: “Met z’n allen moeten we ervoor zorgen dat ook Gemonde een prettig dorp blijft met genoeg voorzieningen om wonen, leven en werken mogelijk te maken. Vanuit DorpsGoed zijn we daar bewust mee bezig geweest de afgelopen tijd. Zo hebben we ons ingezet voor een goede bibliotheekvoorziening. En we hebben steeds aangegeven dat er als eerste in Gemonde iets geregeld moet worden voor de bibliotheek, namelijk bij de Lambertusschool.”

Schoon Gemonde
DorpsGoed is niet alleen actief in de raadszaal. Wat doen jullie nog meer? Mariska: “Elk jaar doen we mee met de zwerfvuilactie en elk jaar maken we de wegen in en rond Gemonde schoon. We halen zwerfvuil op en zijn dan ook weer op de hoogte van de ontwikkelingen in het dorp.”

Bezoek 8 juli
Waarom komen jullie dan ook op 8 juli nog naar Gemonde? Mariska SturkenboomMariska:” We willen nog steeds weten wat er leeft onder de mensen. Zaken veranderen, er gebeuren dingen in het dorp die belangrijk zijn voor mensen en daarmee ook voor ons. Zo zijn we benieuwd naar wat mensen vinden van hun directe woonomgeving, maar bijvoorbeeld ook hoe het nu is met de Kei. Tussen 10 en 12 uur zijn we in de buurt van de Kei en is iedereen welkom.”

Enquête
Voor 8 juli wordt een enquête uitgedeeld in de buurt. Heeft u geen enquête gehad, maar wilt u wel uw mening geven, dan kan dat altijd nog bij onze partytent. U krijgt een aardigheidje als u de enquête inlevert of ter plekke invult.

Heeft u vragen over de bijeenkomst op 8 juli tussen 10 en 12 uur voor de Kei? U kunt contact opnemen met m.sturkenboom@kpnmail.nl of kijk op onze facebookpagina www.facebook.com/dorpsgoed