DorpsGoedcafé over Dungense polder

Niet alleen de raadsvergadering over de centrumvisie van Den Dungen, maar ook de publicaties daarna over deze visie en de Dungense polder hebben in het nodige stof doen opwaaien; niet in de laatste plaats vanwege berichten over Bossche windmolens in de polder. Heeft u behoefte om uw vragen of zorgen met DorpsGoed te delen?  Kom dan op woensdag 20 november om 20.00 uur naar het DorpsGoedcafé in de Litserborg. 

Geen vergadering, maar “op de koffie”

Mariska Sturkenboom: “De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat mensen niet meer zitten te wachten op het bijwonen van vergaderingen van politieke partijen; ook niet op die van onze partij. Om die reden zijn we toen aan de slag gegaan met heel veel wijkbezoeken en gesprekken op locatie. Toen we na de zomer in de Gemondse kiosk stonden om te horen hoe die gemeenschap dacht over de nieuwe MFA in de Lambertusschool, trok dat erg veel bezoekers. Een paar maanden geleden stonden we voor de Litserborg om over de centrumvisie van Den Dungen te praten en prompt trok dat bewoners die er met ons over wilden praten.” 

DorpsGoed wil ook nu niet vergaderen over dat onderwerp, maar biedt geïnteresseerden aan om  “op de koffie te komen” in de foyer van de Litserborg. Daar kunnen zij aan de grote tafel met de (raads)leden van DorpsGoed in gesprek over die centrumvisie, over de mooie polder en de windmolenplannen van Den Bosch. Mariska: “Kom dus gerust op de koffie en laat je horen over de Dungense polder! Met deze vorm van meepraten en meedenken willen we graag doorgaan, dus wie weet welk onderwerp er de volgende keer “op tafel” komt.”

Wil je meer weten over de Dungense polder of je mening met DorpsGoed delen? Neem contact op met Mariska Sturkenboom, m.sturkenboom@kpnmail.nl