Waar is de fractie de komende tijd mee bezig?

De fractie heeft vorige maand schriftelijke vragen gesteld over de herontwikkeling locatie Blauwe Scholk en ontsluiting naar Wonen op de Donk. Een traject wat al enige tijd speelt. De laatste informatie die de gemeenteraad daarover heeft ontvangen is in april 2021 geweest. Als DorpsGoed zijn wij benieuwd wat de huidige stand van zaken is.  

Er is 2 maart een raadsinformatieavond over de Woonzorgvisie Sint-Michielsgestel. Er zijn al meerdere bijeenkomsten geweest met de gemeenteraad. Ook zijn er in de diverse dorpen bijeenkomsten geweest om met inwoners en belanghebbenden te spreken. DorpsGoed is blij om te zien dat dit traject zo serieus en participatief wordt aangepakt. 

Op 9 maart is er het Raadsplein. Deze avond geeft inwoners de mogelijkheid om in te spreken bij de raad over onderwerpen op de agenda. Maar ook om een ander onderwerp onder de aandacht van de gemeenteraad te brengen. Hier wordt steeds meer gebruik van gemaakt, dat vinden wij van DorpsGoed erg fijn om te zien. Het wordt erg gewaardeerd als mensen de moeite nemen om naar de raad toe te komen.

Daarnaast is er op 16 maart is een raadsinformatieavond over de partners sociaal domein. In onze gemeente zetten meerdere organisaties zich in voor het stimuleren van zelfredzaamheid en participatie van inwoners. Zij komen de raad bijpraten waar zij dagelijks mee bezig zijn voor de jeugd, ouderen, inwoners met beperkingen en andere ondersteuning voor alle inwoners. 

Benieuwd wat er op de agenda van de raad staat? Alles is terug te vinden op de website van de gemeente: https://sint-michielsgestel.raadsinformatie.nl

Altijd op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld