Het einde van een bewogen jaar; over geld, zon, wind en wonen

De laatste loodjes wegen het zwaarst, misschien dat we daarom allemaal uitkijken naar het nieuwe jaar. Want 2020 was al een zwaar jaar.

10 december is de laatste raadsvergadering in Sint-Michielsgestel. Er zijn plannen die wat vertraging hebben opgelopen, maar die nu toch echt aan de beurt komen:

Visie windenergie en zonne-energie wordt besproken. Onder andere over windmolens en zonneparken.

Verder wordt de visie voor Theereheide besproken. Hoe gaat het er in Gestel op Heidelust uit zien? Wat gebeurt er rond de Bolster? Hoe zit het met de Buren van de Huif en het Campanulaplein?

De stukken zijn te lezen via de site van de gemeente Sint-Michielsgestel. Verder kunt u de vergadering volgen via een livestream die ook op de site van de gemeente komt.

En in deze laatste vergadering van het jaar stellen we altijd de nieuwe tarieven vast voor de gemeentelijke belastingen. We hebben tijdens de begrotingsbespreking in oktober al aangegeven dat we de lastenverzwaring veel te groot vinden. Zeker omdat DorpsGoed het niet eens is met de verdeling van het geld.

Wil je weten wat er eerder besproken is in de gemeenteraad: via onderstaande link kun je de vergadering terugkijken:

(39) Gemeente Sint-Michielsgestel – YouTube

Geïnteresseerd om te horen wat er besproken wordt? We starten 10 december om 20.00 uur.

Meer weten over DorpsGoed, kijk eens op www.dorpsgoed.nl. Wil je met de fractie in contact komen om te laten horen wat jij van iets vindt? Stuur een mail naar fractievoorzitter@dorpsgoed.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld