Wijziging partijbestuur

In de algemene ledenvergadering van 27 maart heeft Riny Schakenraad afscheid genomen als voorzitter van DorpsGoed. Het is het einde van haar termijn en zij heeft ervoor gekozen om zich niet herkiesbaar te stellen. De afgelopen 10 jaar heeft Riny met veel passie en betrokkenheid onze partij geleid. Zij heeft haar ziel en zaligheid in DorpsGoed gestoken. Wij willen haar bedanken voor haar tomeloze inzet en de belangrijke rol die ze de afgelopen jaren heeft gespeeld. Gelukkig blijft ze ook nu nog betrokken en zal ze eenieder ondersteunen waar nodig.

Met trots kunnen we Jan van der Donk als onze nieuwe partijvoorzitter verwelkomen. Jan is al jarenlang betrokken bij DorpsGoed. We zijn ervan overtuigd dat hij onze partij op dezelfde betrokken manier zal leiden als Riny.

We willen Jan veel succes wensen in zijn nieuwe rol als voorzitter van DorpsGoed. Daarnaast is Diny Pennings benoemd tot nieuw bestuurslid. Zij is vorig jaar gestopt na 14 jaar als gemeenteraadslid voor DorpsGoed. Wij zijn blij dat zij haar ervaring nu wil inzetten in het bestuur. Ook Diny willen wij veel succes wensen.

Altijd op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld