De nieuwe fractie van DorpsGoed

Tijdens de campagne zijn de foto’s van Mariska, Toine en Christel al regelmatig langsgekomen. Ze nemen zitting in de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel.

En waar stonden zij ook al weer voor?

Mariska Sturkenboom:

“DorpsGoed is er als geen ander voor de inwoners. Samen maken we onze gemeente. Daarom vind ik inspraak van inwoners zo belangrijk. Mensen die in een omgeving wonen die gaat veranderen, mogen daar wat van vinden. En het minste wat een gemeente kan doen, is dat serieus nemen en er mee aan de slag gaan. Van DorpsGoed mag u in de toekomst verwachten wat we al jaren doen: Luisteren naar mensen en zoeken naar een oplossing.”

Toine van Vught:

“DorpsGoed is mijn partij omdat zij in de gaten hebben hoe belangrijk goede faciliteiten in het dorp zijn. Niet alleen in stenen, maar ook in vrijwilligers en een gemeenschap. Passende woningen zijn dan heel belangrijk. Niet alleen eengezinswoningen, maar ook kleinere woningen moeten er komen. Of de mogelijkheid om grote woningen te splitsen. Zodat er doorstroming komt en er ook jongeren en gezinnen in onze dorpen kunnen wonen. Want…Een dorp zijn we samen!”

Christel Heijmans:

“Ik geloof in de kracht van een samenleving waarin we elkaar helpen, samen de handen uit de mouwen steken en onze verantwoordelijkheid nemen. Krachten bundelen om onze dorpen leefbaar te houden. Wat mij in DorpsGoed aanspreekt, is dat het denkt vanuit de dorpen en haar bewoners. Elk dorp heeft zijn eigen identiteit en dat moet natuurlijk vooral zo blijven! Ik ben ervan overtuigd dat je de dorpen veel beter en leefbaarder kunt maken in samenspraak met de burgers. Samendoen is daarbij het toverwoord.”

Blijf ze volgen!

Meepraten? Stuur een mail naar fractievoorzitter@dorpsgoed.nl

Altijd op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld