Bouwen in Middelrode, hoe gaat dat er uit zien?

In Middelrode zijn plannen om grootschalig te bouwen. Dat heeft veel voeten in aarde, zo’n woningbouwproject. Voor het eerst schuift ‘Ruimte voor Ruimte’ als organisatie aan met een plan voor kleinere woningen. Zij geven aan niet alleen een rol te willen spelen voor mensen met geld en behoefte aan een ruime woning. Maar zij zien ook dat op bepaalde locaties meer woningen gewenst zijn.

21 april is er een informatie avond geweest voor bewoners en geïnteresseerden. Daar werden de plannen van ‘Ruimte voor Ruimte’ getoond die ze opgesteld hebben vanuit de kaders die het college heeft meegegeven. Dan blijkt er toch maar een beperkt aantal woningen te komen.

Ook inwoners van Middelrode hebben samen een plan gemaakt. Maar die passen niet in de kaders als ‘Ruimte voor Ruimte’ toegewezen krijgt wat hun plannen zijn.

Het zal nog even duren voor hier overeenstemming over is. DorpsGoed gaat zich verdiepen in de plannen en roept de gemeenteraad op het college richting te geven zodat het algemeen belang wordt gediend!

Altijd op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld