DorpsGoed zegt dankjewel!

De afgelopen weken hebben alle politieke partijen een beroep op u gedaan om bij de gemeenteraadsverkiezingen op hun partij te stemmen. Ook DorpsGoed heeft zich veelvuldig in de verkiezingscampagne van zich laten horen. De gemeenteraad neemt belangrijke beslissingen, die alle burgers aangaan. Alle reden dus om van uw democratisch recht gebruikt te maken. We zijn blij dat velen daar gebruik van hebben gemaakt.

Goed resultaat

De grote winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen waren PPA en De Gestelse Coalitie. Wij feliciteren hen van harte. Maar ook DorpsGoed heeft een heel goed resultaat geboekt. We hebben onze vier zetels in de Gestelse gemeenteraad weten te behouden. Gezien de politieke situatie in onze gemeente, is dat een prestatie waar we trots op zijn. Graag zeggen wij u dank voor uw stem en het in ons gestelde vertrouwen. Van DorpsGoed mag u verwachten dat we ons onverminderd zullen blijven inzetten voor het welzijn en de zorg van de inwoners van Sint-Michielsgestel.